Offline

Offline

Please fill out the form below and we will get back to you as soon as possible.

Via direct huis verhuren je huis verhuren aan Polen: mag dat?

Er is tegenwoordig redelijk veel discussie over je huis verhuren aan Polen: mag dat? Hoewel de meningen verdeeld zijn over of je je huis moet verhuren aan Polen of niet, is het in principe niet verboden om het te doen. Want hoewel een zekere reputatie aan Polen, die in Nederland leven, kleeft, is het toch fijn als je je te koop staande huis kunt verhuren. Wel moet je er rekening mee houden dat je niet zo maar je huis kan verhuren aan Polen. Voordat dat mag, moeten er namelijk een aantal zaken geregeld worden.

  • Allereerst moet je toestemming aan de hypotheekverstrekker vragen (over het algemeen de bank). Aangezien de meeste mensen een hypotheek nodig hebben om een huis te kopen, heeft de bank grote belangen wat betreft jouw huis. De hypotheekverstrekker moet dus eerst toestemming geven, voordat je je koophuis kunt verhuren. Het kan dan zijn dat de bank met aanvullende eisen komt omtrent de aflossing van je hypotheek. Zo kunnen ze vragen dat je een gedeelte van de huurprijs extra moet betalen als aflossing van je hypotheek.
  • Ten tweede moet een vergunning bij de gemeente aangevraagd. Hoewel hier niet heel veel regels aan zitten verbonden, moet wel aan een aantal dingen worden voldaan. Zo krijg je de vergunning alleen als het huis leeg staat (dus je er niet meer in woont) en te koop staat. Volgens de leegstandwet heb je dan maximaal 5 jaar het recht om je huis te verhuren. Dat is vaak ook hoe lang de vergunning maximaal duurt.
  • Voordat het huurcontract met mogelijke huurders kan worden opgesteld, waarin onder andere de huurprijs en de vergunning moeten worden opgenomen, is het ook aan te raden contact op te nemen met je verzekering. Het verhuren van je koophuis kan namelijk invloed hebben op je aansprakelijkheids- en woonhuisverzekering.

Natuurlijk zorgt direct huis verhuren al deze zaken, zodat je zelf geen zorgen hebt aan het verhuren van je huis.

Je huis verhuren aan Polen: mag dat?

Wie de vraag stelt: “je huis verhuren aan Polen: mag dat?”, kun je vertellen dat dit wel degelijk mag. Er is, logischerwijs, geen wet in Nederland die het verbiedt om je huis te verhuren aan Poolse mensen. Wel hebben Polen in Nederland een bepaalde reputatie.

  • Dat de vraag “je huis verhuren aan Polen: mag dat?” bij veel mensen speelt, is logisch. Over het algemeen staan Polen in Nederland namelijk bekend als mensen die nogal eens overlast bezorgen. Zo zijn talloze gevallen bekend van Poolse mensen die zorgen voor veel overlast voor buurtbewoners. Dit is vaak door de invloed van alcohol.. Je huis verhuren aan Polen, mag dat? Ja, maar of het wenselijk is voor buurtbewoners is een tweede.
  • Aangezien veel Polen flink drinken, zijn er ook een behoorlijk aantal gevallen bekend waarbij er flinke vernielingen zijn aangebracht aan huizen door Poolse huurders. Dus jezelf afvragen “je huis verhuren aan Polen: mag dat?” is best een goede gedachte.
  • Je huisverhuren aan Polen: mag dat überhaupt? Dat was een vraag die veel mensen stelden, nadat Poolse mensen hadden geweigerd om hun huurhuis te verlaten.

Dus voor wie de vraag stelt: je huis verhuren aan polen, mag dat? Ja, dat mag.

Direct huis verhuren

Adres: Dalweg 24

3233 KK, Oostvoorne

Tel: +31(0) 85 06 574 67

E-mail: info@directhuisverhuren.nl

Waarom ons?

 950 verhuurders gingen u voor
  Binnen een week verhuurd
  Meer dan 20 jaar ervaring
  Klanten geven ons een 8,8
  Wij ontzorgen u voor 100%

Hoe wij werken

 Altijd op maat
  Vaste contactpersoon
  Marktconforme verhuurprijzen
  Voor lange of korte periode
  Wij ontzorgen u voor 100%

Wenst u vrijblijvend advies van de makelaar?

Advies of een nuchter gesprek ? Vraag hier uw informatie aan! Meer dan 950 verhuurders gingen u voor!

Huis verhuren Huis verhuren huis verhuren aan polen huis verhuren aan polen mag dat